Axe, frânare și direcție la cele mai înalte
standarde de calitate și performanță

ATP Automotive piese auto camioane la cele mai inalte standarde de calitate

Discuri, tamburi

În oferta noastra găsiți o gamă extinsă de discuri de frână și tamburi produse în conformitate cu ultimele standarde de calitate și tehnologie.

Vezi in e-shop

Plăcuțe, ferodouri, saboți

Gama noastră de produse asigură eficiența excepțională a frânării pe o gamă variată de viteze de deplasare, presiuni și temperaturi. ATP Automotive oferă o soluție eficientă atât din perspectiva calității, performanței și siguranței, cât și din punct de vedere economic.

Vezi in e-shop

Etriere, lacăte, ax cama

Oferind etriere de la producătorii mondiali Knorr Bremse, Wabco și Meritor, iar lacăte de frânare automate de la Haldex, ATP Automotive asigură calitatea excepțională care determină siguranța, performanța frânării și costurile reduse de întreținere a sistemului de frânare.

Vezi in e-shop

Elemente direcție

Ca partener al ZF-Lemfoerder, în oferta ATP Automotive găsiți o gamă completă de leviere direcție, leviere comandă, bări direcție, capete bară și pivoți de calitate superioară.

Vezi in e-shop

Rulmenți, butuc roată, prezoane

ATP Automotive oferă o gamă largă de soluții specifice industriei dumneavoastră. SKF combină cunoștințele și experiența cu tehnologia de ultimă oră, menținându-și reputația de producător de rulmenți de cea mai înaltă calitate.

Vezi in e-shop

Date contact

Social media

Adresa:

Sub Dura 4-5, 437229

Sasar, Maramures, Romania

Call Center:

0371 519 500

Relații Clienți:

0371 519 355