Lubricanti si produse chimice la cele mai inalte
standarde de calitate si performanta

ATP Automotive piese auto camioane la cele mai inalte standarde de calitate

Ulei, gresare

Vă oferim uleiuri sintetice care garantează o lubrifiere excelentă la temperaturi scăzute și protecție optimă în condiții normale sau la temperaturi înalte.

Vezi in e-shop

Spray-uri tehnice

In gama extinsă de produse ATP Automotive, găsiţi produse chimice specializate adecvate cerinţelor dumneavoastră. Prin utilizarea produselor, întreaga contaminare datorată funcţionării este îndepartată din sistemul de ulei, de combustibil sau răcire.

Vezi in e-shop

Lichid de frână

Pentru a preveni evenimentele nedorite in trafic, lichidul de frana trebuie inlocuit in mod regulat, la termenele prescrise de producator. Lichidul de frana oferit de ATP Automotive are o eficiență excelentă, fiind rezistent la frig, caldura, imbatranire si oxidare.

Vezi in e-shop

Produse curățare

Fie că aveți de curațat mașini de lucru sau parcuri autovehicule, încăperi sau suprafețe în exterior, Kärcher vă ofera produse 90% biodegradabile, dezvoltate și testate în laboratoare proprii și supuse permanent controalelor de calitate.

Vezi in e-shop

Antigel

Antigelul oferă radiatorului dumneavoastră protecție pe parcursul întregului an, cât și reducerea depunerilor de calcar și protecție anticoroziune.

Vezi in e-shop

Lichid de parbriz

Soluție de parbriz de iarnă care rezistă până la temperaturi de -70°C nediluată. Curață în mod sigur parbrizul dumneavoastră, fiind potrivit atât camioanelor, cât și autoturismelor.

Vezi in e-shop

Vaselină

Vă oferim produse adecvate pentru lubrifierea permanentă sau de lungă durată a suprafețelor foarte solicitate, cât și a rulmenților cu bile sau cu role care funcționează într-o atmosferă cu praf sau umezeală.

Vezi in e-shop

Date contact

Social media

Adresa:

Sub Dura 4-5, 437229

Sasar, Maramures, Romania

Call Center:

0371 519 500

Relații Clienți:

0371 519 355