Motoare si ambreiaje la cele mai înalte
standarde de calitate și performanță

ATP Automotivepiese auto camioane la cele mai inalte standarde de calitate

Filtre

Combinând tradiția cu inovația, ATP Automotive oferă sisteme moderne de filtrare, fabricate la cele mai înalte standarde de calitate, atât pentru echipările de prim-montaj OEM, cât şi pentru AFM. Vezi in e-shop

Doze, injectoare, pompe injecție

Sistemul de injecție cu pompă injector facilitează dezvoltarea performanțelor dinamice ale motorului, reduce emisiile poluante și a zgomotului, și minimizează consumul de combustibil. 

Vezi in e-shop

Curele transmisie

Curelele de transmisie oferite de ATP Automotive asigură siguranța în timpul folosirii, având o capacitate mare, un nivel redus de zgomot și, cel mai important, un nivel excepțional de rezistență la uzură.

Vezi in e-shop

Pompe apă, termostate

Sistemele de răcire ATP Automotive si DT asigură transferul rapid și uniform al lichidului de la motor la radiator, determinând echilibrul termic ideal pentru facilitarea unei funcționări optime a motorului.

Vezi in e-shop

Radiatoare, vâscocuplaje

Condiția sistemelor de răcire determină eficiența funcționării motorului, durata de viață, nivelul de consum și noxele emise. Colaborăm cu producători importanți care folosesc cele mai înalte standarde de tehnologie, și prioritizează îmbunatațirea continuă a produselor și a performanțelor acestora.

Vezi in e-shop

Rezervoare combustibil

Vă oferim rezervoare produse din aluminiu la cele mai înalte standarde de calitate, prevenind apariția coriziunii. Designul facilitează montarea pe structura vehiculului, fiind cu 50% mai ușoare decat cele din oțel, și de asemenea, 100% reciclabile.

Vezi in e-shop

Turbosuflante

Având un rol vital în respectarea mediului și a legilor legate de emisia de noxe, turbosuflantele noastre au ca efect reducerea noxelor, creșterea puterii motorului și economia de combustibil.

Vezi in e-shop

Pistoane, segmenți, cămașă cilindru, garnitură de chiuloasă, cuzineți

Produsele ATP Automotive si Mahle asigură etanșare optimă pe toată cursa, fiind suficient de rezistente pentru a prelua eforturile de presiune și greutate și pentru a reduce la minim forțele de inerție în punctele moarte.

Vezi in e-shop

Ambreiaje

Ambreiajele ATP Automotive, Sachs si ZF asigură transmiterea puterii motorului fără pierderi, reducerea trepidațiilor și creșterea confortului. Transmiterea puterii către cutie este asigurată de întregul ansamblu, oferind eficiența optimă pâna la cele mai mici detalii.

Vezi in e-shop

Eșapamente

Vă oferim amortizoare de zgomot, accesorii pentru amortizor sau filtre de particule și convertoare catalitice. Folosind materiale de calitate superioară tratate cu Aluzinc, eșapamentele oferite de ATP Automotive asigură rezistența mare în timp și o durată medie de viață de 3 până la 5 ani.

Vezi in e-shop

Componente cutie viteze

În condiţiile actuale de trafic, care sunt tot mai grele, creșterea în putere a motoarelor trebuie transmisă cu eficiența maximă a roților motrice. În acest domeniu, ATP Automotive si ZF ofera cele mai bune soluţii, atât pentru transportul de marfuri pe distanţe lungi sau distribuţia locală, cât și pentru transportul de persoane sau autovehicule speciale.

Vezi in e-shop

Date contact

Social media

Adresa:

Sub Dura 4-5, 437229

Sasar, Maramures, Romania

Call Center:

0371 519 500

Relații Clienți:

0371 519 355